To mi musíš slíbit
Anotace: prostě musíš, lásko!
Za oknem buší mi nějaké srdce.
Asi se jen tak nezbavím
bolestí v zápěstí
asi jen tak hned nepřestane
tlouct.
Horká láva mnou protéká
řeka klokotavá
valí mi kamení do hlavy
šumí pod jezem jak zemětřesení
naráží na nic a vrší hráze...
Stmívá se
na šťavnaté pastviny padla noc
a padl déšť, horký jak sklo
sežehl zemi a rozlil se jako povodeň
bílý den.
Srdce nepřestane bušit
nepřestane tlouct ani bít
to mi musíš slíbit
pro všechno na světě tě prosím!
Přečteno 385x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, bellis perennis, Alasea, Ještě dítě, jedam, Anewue, Kubino 2, malá čarodejnice wiggová netopýrková, nejsembásník
Komentáře (4)
Komentujících (4)