Anotace: Láska se mnou hází čím dál víc :) Možná je to tím sluníčkem ;)
jar,ta ucinkuje ocividne na vsetkych,ale najlepsie sa jej ucinky pozoruju nezainteresovane,iba v cudzich basniach
22.04.2009 20:35:00 | Terulienka
Přpomínáš mi dny rozkošného bláznění a toužení, když mi bylo jaro.
12.04.2009 12:23:00 | Zasr. romantik
I když s tebou láska hází (jak říkáš) tak to tvým básním vůbec neubíra spíš naopak! Přidává! :)
12.04.2009 10:12:00 | Anne Leyyd
ST! já myslím, že k temuhle není co dodat, láska s Tebou moc hezky hází... a ty, házíš ju nám na modrou lagunu... tento krásný modrý svět... v podobě písmenek. :o)
11.04.2009 19:58:00 | NikitaNikaT.