Ne-realistická
Anotace: Myslela jse že je konec, ukázalo se že ne a že pokud budu bojovat, mohlo by to skončit jako v pohádce ...
(Ne)realistická
Po dnech plných bolestí
Se nitro mé
Z rozcestí
Dostalo zpět do roviny
Vyvážené
Vyjasněné.
byť se vším smířenou jsem se stala,
však přišlo to, co já nečekala.
A bodejť, jak..
Ta věc přicházejíc v zápětí
Nečekaně,
Pak,
Rozzářila mne nechtěně
A já prvně studeně
Odmítala fakt
Fiktivní býti se zdát.
Euforie okradačná
Tak radostná a nadoblačná
Bere rozum, nadhled můj
Po dni každém stále víc
Neustále šeptávajíc
Vpluj
a nech se odnést do moří
kde splín tvůj navždy uhoří…
Opravdu?
Na věky?
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Terulienka, Nút, WAYWARD, strašidýlko-střapatý, Kristýnka15
Komentáře (4)
Komentujících (4)