Svatý grál
Anotace: Láska, to cit ušlechtilý jest...
Láska, to cit ušlechtilý jest...
Má vůni jara a v noci se pyšní krásou hvězd.Je jako něžný paprsek ranní co otevírá spáčům oči, avšak její síla vyrovná se i v ohni kovanému meči.
Srdce dívky něžné, to jest k lásce klíč, jehož tajemnosti nevyrovná se snad vůbec nic.
Snad jen ten svatý grál a pověsti o něm staré, které z povídek všichni známe. Nikdo ho nenašel, však každému před očima září.Všechen smutek z duše vypálí.
Ty, kdo jsi lásku našel. Právem je teď z tebe král.Protože jen s čistým srdcem poznáš, že láska je ten svatý grál.
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)