Tři slova

Tři slova

Anotace: V mých...

V mých ustech jedna holá věta
schovává se před tebou.
Chtěla by vyklouznout do širého světa,
však bojí se výšky pod sebou.

Má jen tři slova,která hladí
hebkostí babího léta,
svůj skrytý význam málo tají,
když copánky výkřiků si z nich splétá.

Je už tak dlouho schovaná,touží se dostat ven!
Chce tě jen trošku poprosit
o maličkost-jen splnit sen...
Tak nenech ten plamínek se zadusit!

Smrskne se vesmír do jediného bodu
a nebo zhroutí,možná,snad...
Přesto ji řeknu,dokud mohu,
ach,moje lásko:Mám tě rád!
Autor Pepánek, 13.04.2009
Přečteno 549x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Verena, Holis, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tři slova a v nich daleko více...

18.07.2010 21:44:00 | Verena

líbí

Možná dáš mi za uši, ale o lásku prosit se.....?
se prostě nesluší, ale Tobě moc rád dávám :ST

22.04.2009 22:15:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel