Malý princ

Malý princ

Anotace: ...

Kus srdce vyrvala mi z těla
a plakala, sama, se mnou
trýzeň, kterou dát nechtěla
nezmizela...

Malý princi, co je to samota?
"Ty to nevíš?" začně se chichotat
"Samota je...ticho a křik"
Princi, řekni, je ti samotnému líp?
"To ti nepovím velký králi"
Srdce mi pláče a trýzeň vidím v dáli

Rubíny stékají mi po těle
i přesto pro ni místo v srdci mám
vždy budu vzpomínat na smutné i veselé
co bylo, je a bude...teď umírám
Autor Hmota, 13.04.2009
Přečteno 337x
Tipy 17
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Kars, Mbonita, Bíša, floreciente, ta co bývala Andělem, Churry, Házté, Alasea, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hele, to je výborný! "o)

13.04.2009 17:50:00 | Churry

líbí

Sarkasticky citlivé, pěkné:-)

13.04.2009 13:42:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel