Konec
Anotace: láska bývá někdy i krutá
Něco nás tíží,
nevíme jak to říct.
Konec náš se blíží,
už nemůžeme víc.
V rukách mých se probouzíš,
v hlavě tisíce myšlenek.
Své přátelství mi nabízíš,
vypadáš však silně,jen na venek.
Něco nás tíží,
nevíme jak dál.
Naše cesty se kříží,
osud s námi si hrál.
Z mých rukou se zvedáš,
a někam si odchzíš,
svou osobu zas hledáš,
jen s dvěmi slovy přicházíš.
Něco nás tíží,
našly jsme cestu.
Kam naše srdce míří,
něříkej tu větu.
Z rukou tvých nabízíš,
to tvé přátelství,
do mých očí nahlížíš,
láska je asi poselství.
Něco tížilo nás,
přátele jsme zůstaly,
v hlavě stále tvůj hlas,
když jsme se milovaly.
Jsme tady jedna pro druhou,
tak jako před časem,
až ty hvězdy vyhasnou,
poletím zas za tvým hlasem...
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)