hodne veci boli
hodne veci boli
nejvic ale
pohled do prazdna
.
zakrejvam si oci
pred tou velkou zarovkou
sedis na posteli
a svitis na me
.
mas na sobe jen fialovy trenky
a slunecni brejle
chranej te pred tim
svetlem
.
du k tobe
tak mi dokaz
ze sem tvoje
trdlo.
.
nemusim bejt laska
/protoze lasku mam v srdci/
/ýříéčáříéíéšřáíéžýšříéýřýřžýčžýřřčř/
Přečteno 473x
Tipy 13
Poslední tipující: Layla., boomslang, raďo, strašidýlko-střapatý, wigi.sama, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, jesterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)