Anotace: .........
Moc hezky napsané, jen mazi řádky lehoučce mne to posmutnělo, možno jsem si meziřádky jen špatno přečetla a zavedla myšlenky... kamsi.
27.04.2009 15:35:00 | NikitaNikaT.
Krásný, takovéhle pěkné vyznání a básničky bych chtěla umět taky psát, moc pěkné :)
21.04.2009 05:52:00 | BARBYE
Luci .. ta je taková něžňoučká ... nádherná, přijde mi psaná s takovou lehkostí ... jsi vytrvalá ... obdivuhodné ...
17.04.2009 09:40:00 | vapiti