Láska
Anotace: Něco málo o lásce
Láska je krásná to ví snad každý,ale někomu se nepovede ji zažít.Zamilovat se je snadné,však odmilovat se je perné.Kdo se jednou zamiluje jen těžko se odmiluje.Láska letí světem dále a poletí stále.
Komentáře (1)
Komentujících (1)