Kdy je správný čas
Anotace: ......... :/ ...........
Zrádné skoky
Vůně která bolí
Sušené banány v misce
Chápat to jde velice těžce
Jednou pochopíš
Jeho srdce uchopíš
Políbíš ho...........
........a vrátíš mu ho zpět
Nedotčené
Žijící
Umučené,
bolestí
Je už pozdě
On to pochopí
Vždy bylo moc brzo a ted je moc pozdě
Tak kdy byl ten správný čas?
Za okny je znovu mráz
Který sevře tvé ruce teplé
A zmrazí tvé city jasné
Vykřikneš
Lekneš se
Přemýšlíš
Domýšlíš
Zoufáš.........
Troufáš.......
......a doufáš, že to dopadne..........
Přečteno 402x
Tipy 12
Poslední tipující: Tomáš Přidal, Bíša, enigman, jedam, Thesssinka, Kapka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)