vyborna...zajimalo by me, jestli bych poznal z nekolika nahodnych basni tvou, pokud bych nevedel jmena autoru, ale skoro si troufam tvrdit, ze ano :)
20.04.2009 11:43:00 | Nergal
A slova proudily z pera s vůli přestat přemýšlet - jen cítit.... to je úžasný spojení... líbí se mi moc...
20.04.2009 08:22:00 | Stoneman