Jako jed...
Anotace: Taková smyšlenka... aneb rozchod mi dal novou nspiraci...
Láska je bestie v rouše beránčím,
bezcitná fůrie co bere a nevrací.
Jak prudký jed v srdci se usadí,
podobná nemoci tělo i duši zachvátí.
Je krásná i ohavná,
cítíš se při ní volná i spoutaná.
Jen dvě slova ji provází
a ta v mžiku mysl tvou poblázní.
Ale jako každý jed vyprchá
a zbyde po ní jen bolest veliká.
Tak proč pro těch pár chvil blaha,
jsem jí své srdce upsala?
Přečteno 431x
Tipy 23
Poslední tipující: a_tao, aniger, ilona, Aurora., carodejka, Vlk v rouše, 5thelement, Sýkorka07, Karásek, Haniéčka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)