V předpeklí
Anotace: nejhorší láska, která nezlomí
Má duše usedla
do šálku beze dna
do citů když vytekly
a dřív než se nadechla
zůstala v předpeklí
svých snů
Má duše bezedná
do střepů usedla
do ran když utekly
a dřív než se zhojila
stála tam v předpeklí
tvých snů
Přečteno 408x
Tipy 16
Poslední tipující: WAYWARD, Marupiara, Holis, Kozoroh 1, Bíša, nejsembásník, Kapka, labuť, kroužek, Anewue, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)