Anotace: vším čím miluješ a na čem lpíš, vteřinu za vteřinou, jsi zase smrti o kus blíž, sám proti sobě ale vlastní vinou
Svítíš krásně
/slunce žárlí, svou tvář zastřelo si mrakem!/
Tvoje básně
Já rád si čítám třeba před soumrakem,
jaou jak kvítí,
které rozkvetlo na krásné louce žití,
chtěl bych míti
štěstí svit Tvých očí jednou zříti...
;o)))
08.05.2009 19:28:00 | Kozoroh 1
Teď marně hledám jak popsat svoje pocity. Tak snad je že jo za ST, těším se na další.
27.04.2009 12:01:00 | kroužek
Teď marně hledám jak popsat svoje pocity. Tak snad je že je za ST, těším se na další.
27.04.2009 12:01:00 | kroužek
Lepší jít s Láskou smrti vstříc
než bez ní nazpět do kolébky,
vše jednou skončí, dej si říc',
žij a stín pochyb vyžeň z lebky!
Za vše je třeba platit daň,
Láska je zboží podpultové,
tak proč se vztekat jako saň
či plodit pochybnosti nové?
Tak žij, jak jenom žít se dá,
vždy s úsměvem a radostí,
buď tím, kdo štěstí rozdává
a prost je malichernosti...;o)))
;o)))
25.04.2009 21:08:00 | Kozoroh 1