Anotace: Když láska v spánku kolébá a sen by chtěl být skutečností.
Má to krásne čistý námet,čo ma vždy na básničkách zaujme,ale to prevedenie :(,mohlo byť lepšie,aj neľudská myšlienka dokáže môže byť pôsobivo spracovaná.
Tvoja báseň sa dobre číta,len je v nej (škoda) niekoľko zjavne gramatických rýmov,ktoré človeku bijú do očí,ale je pekná :)
A nechcem kritizovať príliš,človeku ti nikdy nepomôže
27.04.2009 20:35:00 | Terulienka