Černobílá až do barevna
Den rozkrájený
do malých políček
černobílého filmu
ubral na barevnosti
mého nevinného studu
svými slunečními prsty
dokreslil do mých tváří
doruda zbarvenou
stužku jiskřícího úsměvu
až podivně trvale
rozepsanou radostí
dala jsem vše ze sebe tolikrát
s takovým odevzdáním
s takovou fantazií
že nejsem schopna spočítat
kolikrát jsem dostala
od toho dne
nezapomenutelných souznění
zpět
jsem teď krásnější
oblečená do prožitku
tvého vědomí
bez nutnosti slov
Přečteno 351x
Tipy 30
Poslední tipující: Manon.H, Holis, Noc17, Skywalker, Jiparo, labuť, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, Květka Š., Štěpina G, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)