Nenech mě trápit
Anotace: Něco málo pro jednoho kluka.
Srde mi láskou k tobě hoří,svět se mi kvůli tobě boří.Miluju tě strašně moc,prosím tě o pomoc!Zachraň mi srddíčko ať neschoří ani maličko.Podej mi ruku tvou ať spojíme lásku nás dvou.Tak dej mi tvůj sladký polibek na mé rty ať vidí to všichni LÁSKO!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)