Kolikrát
Anotace: Je o beznaději,ne o činech.
Jsi chladná,
jako ocel v ústech,
cítím jak dýchá,
hlaveň, plná promarněných chvil,
chci se rozprsknout,
a letět až ke hvězdám...
mám moc,
čas je můj,
instinktů se nezbavíš,
a milovat můžeš jen jednou....
Přečteno 365x
Tipy 15
Poslední tipující: Házté, Harr, Veru, Holis, prostějanek, Bíša, rry-cussete, Jiparo
Komentáře (4)
Komentujících (4)