P.S.
V "kotlích ledovcových"
navždy srdce mé
zmraženo si hoví,
sní marné sny své!
P.S.S. Ledovcový kotel=kar, množné číslo si utvoříš sama...Dovolil jsem si takový malý žertík, kdy jsem do svého komentu zapracoval nicky těch předchozích kritiků...;o)))
08.05.2009 18:29:00 | Kozoroh 1
I bříška prstů mých se chvěla,
když dočetl jsem verše své,
být těmi jeho možná chtěla,
dotknout se hvězdné krásy Tvé!
Nejsem ten šťastný, "nejsem básník,"
"eroze" ničí duši mou,
nebe touhy se sotva zjasní
naděje klamnou vidinou.
Však Tobě přeji tolik štěstí,
kolik ho Láska může dát,
ať Osud napraví své resty,
být jím, já činil bych tak rád!
;o)))
08.05.2009 18:24:00 | Kozoroh 1