Můj milý
Můj milý
Co stalo se?
Proměnění,
když pil ze mne milý,
bylo to dlouho či chvíli,
byli jsme jedno
a přeci dvojí,
teď rány se hojí.
Odpouštíme sobě
střepy jsme slepili,
spolu se napili
křišťálové vody
a boží v nás bylo shody,
proměny
dostalo se nám darem.
Můj milý už nemá harém
a já své oči neutírám cárem.
Jedno v lásce jsme -
jedna mysl, jedno tělo,
komu umřít by se chtělo,
plni vzpomínek,
lásky bez podmínek.
Přečteno 619x
Tipy 6
Poslední tipující: Squat_the_world, s.e.n, Bíša, zrrrr
Komentáře (5)
Komentujících (5)