Zamilování
Zamilování
Dotýkání -
jak nádherná sféra,
do které nás vystřelí
Zamilování.
Nádherné touhy hoření,
něžností jsme stvořeni,
nebe je náš byt,
ve kterém je úžasné žít
do prvního strachu
a láska mizí v prachu.
Spálená mrazem,
je po ní rázem.
Pokud v LÁSKU se nepromění
Fénixovo snění.
Přečteno 636x
Tipy 8
Poslední tipující: Squat_the_world, carodejka, kikis, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)