Ty neplatíš daně !To vyčetl jsem z Tvé dlaně .Poštvu na Tebe z finančáku saně.Ty ti ukáží hladové dlaně,tak bacha na ně.
06.05.2009 14:28:00 | Íá
12x dlaň
4x ruka
slzo mi kaň
vida toho
romantickýho kluka :-)
Fakt hezký!
03.05.2009 17:04:00 | René Vulkán
jejdada,estip jak vyšitej ale první co mě napadlo byl fetišismus ale pořád lepší než fašizmus,komunismus atd. ale nemám o tebe strach básníče páč vim proč... :o)
03.05.2009 13:08:00 | jedam
čím víc dlaní, tím líp :-)) ...a ještě jsou bezva andělské perutě, slzy na řasách, rosa a bosé nohy, atd...
03.05.2009 11:12:00 | Aťan
Tak to sa ti povidlo, příteli, hodnotím velmi vysoko, dlaně, toť moje slabina. Dnes si zasloužíš ST plným právem, proberem to na lešení.
03.05.2009 07:29:00 | Kars