NEJEDNODUŠE
***
Šeptej
Mučíš mě tichem
sálajícím z tvých úst
i výkřik bych neslyšel
neb vzdálenost patří rtům
Chci tě mít u sebe
zahnanou pro úsměv
požírám vteřiny
plundruju celý dům
na očích záclony
vybílím vzpomínky
jen košaté příběhy
vyprávím sousedům
bez tebe prázdný byt
opačný zdá se chtít
splatím teď nevěru
odpustím eunuchům
vrať se můj poklade
vyvržen ze země
ze ze mě milován
vstříc snovým přeludům
snesu ti skříně půl
společných přáníček
sbrečených slzami
k lascívním pocitům
čekám tě v příkoří
duši mám cuckatou
otevři tělo své
srdečním zarachům
jsi mými tetřevy
hluchotou osleplá
křičím a naříkám
modlím se k nebohům
ohlédni pohledy
vzpomeň co krásné
pozři mě s sebou
balík k tvým krokům
Mučíš mě tichem
sálajícím z tvých úst
i výkřik bych neslyšel
neb vzdálenost patří rtům
Šeptej
***
Přečteno 460x
Tipy 54
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Rbb, Alasea, NikitaNikaT., Juraj Hrom, zlomeny srdce, fab four, maliska, Tanzania, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)