X.
stojíš na tom mieste,ktoré miluješ
najviac na svete,mám strach
strach o teba
či robíš ten správny krok
a mesiac dorastá
a ty ma poúčaš o najkrajšom filme
ktorý ťa dohnal k slzám,
ja prikyvujem a nespúšťam oči
z tvojich dvoch iskierok,niekde
tam vo vnútri dvoch krásnych
nezabudnuteľných očí,
milujem
ten úsmev,čo mi rozjasní deň
bez ktorého ťažko prežívam
na sklonku noci a dňa
pod dorastajúcim mesiacom
a len pre nás svietiacimi hviezdami
pobozkáš mi ruku
pošepneš slovo,
pohladíš po líci
zrazu tak mnoho
pocitov v jeden deň
v jednu čarovnú noc
ktorá všetko zmenila
môj život prevrátila naruby
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: Juraj Hrom, radexk, Churry, Bíša, WAYWARD, enigman, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)