Vím o čem mluvíš...taky jsem to zažila a jsem..jen živým důkazem toho, že každá bolest jednou přebolí. Kdžy mi před 4 lety zemřela moje láska, myslela jsem si, že je to konec světa...Nebyl. Tohle Ti říkám jen proto, aby si věděl, že čas všechno vyléčí. Dříve či později...
28.10.2005 12:35:00 | Karammelca
...nevim,jestli to pro tebe bude nějaká útěcha...ale věř mi,že tohle už se stalo mnoha lidem...tak vydrž a zase bude fajn!=)
25.10.2005 23:32:00 | klubíčko
libí se mi...jen je smutná...no každá nemůže být vesela....pekna,fakt..
25.10.2005 21:12:00 | Natalie Kolářová