KLÍNOVÉ PÍSMO
***
Napiš mi dopis
klínovým písmem
/můžeš i do hlavy/
vím
už se to nenosí
klín píše dějiny
/jitří mé představy/
vím
úrodná půda
se znaky života
/to jsou ty divy/
vím
láska je popleta
těla nám zaplétá
/klínovým písmem jizvy/
vím
starý jsem na pravěk
samice nelovím
/zanechám vdovy/
vím
už jsem se pomnožil
životy založil
/pro koloběh nový/
vím
láska je přepych
přepychem jsem žil
/mé hvězdy supernovy/
vím
vzal jsem si všechno
co jsem vám dal
/býval jsem hravý/
vím
vysekám poslední
slovíčko klínové
/už vím/
_ ´ ? < ^
***
Přečteno 614x
Tipy 81
Poslední tipující: PIPSQUEAK, raďo, Juraj Hrom, Stoneman, Jasmin de Paris, kuskus pruhovaná, fab four, crac, sophia92, a_tao, ...
Komentáře (25)
Komentujících (24)