S Tebou lásko...
Anotace: Láska je krásná...
S Tebou lásko já mám chut žít....
S Tebou lásko já umím zas snít....
S Tebou lásko zažívám smích....
S Tebou lásko nestudí mě sníh....
S Tebou lásko hvězd plné je nebe....
Já nedokážu si představit život už bez Tebe...
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)