Anotace: první dva verše mě napadly při odemykání dveří...asi na těch procházkách zmoklým městem opravdu něco bude.
silné.. a je z toho cítit.. zoufalství? bezmoc? bolest? nevím, něco zvláštního..
07.06.2009 16:43:00 | Barpob
možná i když rozumíš, tak to neumíš...
nevím jestli by ses smál, kdybych tě chtěla kousnout...
15.05.2009 15:13:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková