Mýdlové bublinky
vyfoukni ven
Mýdlové bublinky
ať máš happy day
Mýdlové bublinky
vyfoukni víc
Mýdlových bublinek
mám ti co říct
Mýdlové bublinky
miluju tě víc
Mýdlových bublinek
vždyť máme love day
Mýdlové bublinky
na ty se počítá láska
to mi můžeš věřit
já o tom náhodou něco vím