Anotace: Chudák svačina...
Jééé, to se Ti povedlo... sice v podstatě se může zdát, že je to smutné, ale já se tomu stejně směju... že bych byla ujetá.?? :o))
18.05.2009 12:00:00 | labuť
Tak ten by se mi nelíbil, to bych totiž mohla mít všechno jídlo, co bych chtěla, a to by mne nebavilo. Zbožňuji segedín a vždy ve čtvrtek ve školní jídelně s napětím vyčkávám, až vyvěsí jídelní lístek na příští týden. Pak se vracím, buď se těším, nebo jsem zklamaná. S ubrouskem bych řekla: "prosím, segedín" a bylo by. To by bylo moc snadné...
17.05.2009 10:56:00 | Zelená okurka
Ale nebyl by špatný ten kouzelný "Ubrousku prostři se",
ten by ti vyčaroval třeba koláče nebo to co máš ráda...
17.05.2009 10:39:00 | Květka Š.
Já také, potom tam mám ubrousků třeba i víc. A všechny smutné, zamlklé, časem a máslem umaštěné.
17.05.2009 10:27:00 | Zelená okurka
Housky ani salám nie sú mojím obúbeným pokrmom ale súcitím s úbohým obrúskom, to ja ho nosím v taške ešte dlhé týždne od zkonzumovania jeho cteného obsahu :D
17.05.2009 10:25:00 | Terulienka