Spolu v dálce
Anotace: Jsem s tebou, i když sám
Jsme neustále spolu,
v jednom krásném objetí.
Proto nemužeš být sama,
nemužeš být obětí.
Obětí své samoty,
obětí temného prázdna.
Ty jsi jako hvězda,
jako hvězda jasná.
Jsi krásná nejen navenek,
ale ze své podstaty.
Krásnější je jen chvíle,
kdy jsme spolu já a ty!
Přečteno 559x
Tipy 6
Poslední tipující: Prokešová, Barpob, Emira, Demedalex, slanina
Komentáře (1)
Komentujících (1)