Pitomý klaun
Pamatuj
že nic netrvá věčně,
a tak doufám, že moje láska k tobě
nebude trvat nekonečně
Pamatuj
až moje láska odezní,
budem jednou pro vždy
rozděleni velkou tlustou zdí
Pamatuj
měl jsem jenom přání jediný,
být pro tebe
postavou filmovýho hrdiny
A místo toho
zůstal jsem jen klaunem pitomým,
co šíří bezmoc
červeným nosem svým
Přečteno 558x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, urcite.me.neznas, Šantir, jesterka, bejbyyyy, Emira, Demedalex, Squat_the_world, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)