čo v Dotykoch šepkám ti
-
http://www.youtube.com/watch?v=WJTiXoMCppw
Leonard Cohen - Hallelujah
-
*
zasyp ma lupeňmi
Divokých ruží
a Do vlasov vpleť mi
vlčie maky
podaj mi ruku a poď so mnou
uveriť na zázraky
tak ako po polnoci včera..
.. aj Dnes ráno
je noc – Donaha vyzlečená
a kdesi v objatí
medzi nami
snové túžby sa vo vášeň menia
s prvými lúčmi slnka
..na svitaní
..keď tvoje Dlane
Do rannej hmly
žiadostivo svietia
a ja v Dotykoch
nesmelo šepkám ti
milujem ťa..
tak poď
jediným objatím zastav svet
a Dovoľ mi, prosím
rozplynúť sa
medzi hviezdami
v tvojich očiach
..hneď
*
Přečteno 369x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, el viento, Terulienka, 11prdelka, Bíša, Actafool, Emira, Psavec, blue, její alter ego, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)