růže a trní
Růže voní,trní píchá,
mé srdíčko těžce vzdychá,
jen pro tebe,
že jsme daleko od sebe!
Bez tvých slov a dotyků,
je mi lásko do breku.
Už nevím jak ti říct,
že miluji tě čím dál víc.
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
Komentáře (1)
Komentujících (1)