něco chtěl jsem Ti dnes říct

něco chtěl jsem Ti dnes říct

Anotace: pro .. ?

něco chtěl jsem Ti dnes říct
ale myšlenka už opustila hlavu
slyšel jsem ji jako kotě příst
poté v okolním ztratila se davu

čekám zda-li vrátí se zpátky
znovu usídlí se v mozečku
zatím kašle na své počátky
a zabydlela se v srdéčku

možná je to pro všechny lepší
zajisté týká se jen Tebe zcela
i to srdce díky ní se zvětší
možná proto v hlavě silně zněla

myšlenka v srdci místo mozku dlí
tam na správném místě se nachází
vždyť cit, jenž jen v hlavě spí
nic člověku nedá a na úbytě zachází
Autor certsest, 27.05.2009
Přečteno 386x
Tipy 11
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Psavec, Mbonita, Elza511, hanele m., v.hercik, al-pacino, 6thSun, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

srdéčko a mozeček mi to teda kazí, ale co už s tebou :o)

27.05.2009 12:19:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel