Rýmované sdělení/vzkaz
Anotace: nejsou to milá stvoření. přivezu si vzduchovku
když holub sere
na balkoně,
vydává zvuky
ty zvuky věřte
nebo ne, dělají
díru do antuky
člověk se vzbudí
a holubi prudí
a do toho ještě....
vzbudí se bez Tebe
a o tom to je
ne o holubech
ne o rýmování
ne o balkoně
ani o zvucích
asi to je zase o lásce...
ach jo...
cítím se velmi... holubovato-balkonovito-zamilovano-posr.ně
a Ty?
Přečteno 495x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tacca, T-Mac, Hloupá Květinka, Unyle Pěl, kikis, lexus, Bíša, Markéta Hl., xkacerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)