LÁSKA
Anotace: ..........
Sbírka:
TAK
Ozvěna světla,
v jeskyni pomatené,
tvé tělo do běla,
vášní rozpálené....
V náruči choulící,
veškeré city,
moje krev proudící,
ze tvé viny...
Vsazená v temnotu,
zalitá nocí,
přerostla v samotu,
vykvetla mocí...
Přestan už věřit,
nemáš nač,
zkus lásku změřit,
a změnit v pláč???
Přečteno 565x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, JED, Ráchel, ziriant, Holis, efeeez, Isquieasuus, Agniezka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)