Bez rozloučení
Anotace: ..nezaslouží si ho!
Uměl jsi mi jenom lhát,
neměl jsi mě nikdy rád.
Pohádky jsi mi sliboval,
přesto jsi však chyboval.
A tak odcházím,
šancí jsi měl dost,
pálím za sebou most.
Odcházím bez slova rozloučení,
bolelo by mě to ještě víc
a já chci být už vážně pryč.
Nebrečím, jen mám v srdci díru,
vzal jsi mi v lásku víru.
Já hloupá ti tak věřila,
na očích klapky nosila.
Ale s tím už je teď konec,
za tímhle příběhem zazvonil zvonec!
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)