Anotace: to nejdůležitější tam je, skryté za - možná ošklivou a nudnou - skořápkou
je z toho cítit hrůzostrašná zoufalost...ale proč ne, jestli to byl jen momentální pocit...
04.06.2009 21:51:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
A co kdyby sis zkusila před ta velká písmena doplnit nějakou tu diakritiku (čárku, tečku, ...)? Zkouším, hledám. Tohle se mi zatím líbí.
02.06.2009 06:40:00 | Bůchví...
NOoo tak jednu výtku bych měla k formě...chybí mi tam pár čárek, které by mi to rozdělily...tak dost nevhodně umístěná velká písmena...
ale obsahově...je úchvatná ...protože je tam cítit tolik lásky....prostě jsem unešená obsahem a zděšená formou...(ale stejně to máš za ST ty pacholku)
01.06.2009 19:51:00 | Lady Carmila