Anotace: s Tebou se směju, pro Tebe žiju, pro Tebe trpím, umírám a umírat nepřestanu...
Sbírka: Inkoust mé duše /výběr/
Tak sláva! To jsem tady dobře.. Už jsem myslel, že si tady čtu tisková prohlášení.. :)
31.05.2009 19:18:00 | Sleepwalker
Tohle je hodně dobré. Je to výstižné, upřímné... a myslím, že mnoho z nás se v tem našlo. ST!
31.05.2009 19:06:00 | NikitaNikaT.
dalo by se říci, že velice povedené dílko. Hezky se to četlo a hezky se u toho zapřemýšlelo. Taky mám v životě takovou múzu, která mě pomalu, ale jistě posílá do záhuby... aspoň mí přátelé si to myslí, ale stejně se nevzdám a stále jí žiju ;)
31.05.2009 19:02:00 | 8icka