Stesk
Bezbřehou nocí tajemnou,
tmou černou a mámivou,
bezpráví snídám
Na konci snů a her,
nový hledám, šťastný den,
a v něm tebe vítám
Slýchám ticho, tlukot srdce
nechám to vše odeznít,
z té samoty, jen vzpomínek pár
chci sobě vzít
Jak mám ti říct,
že mám tě rád,
že mi chybíš
čím dál víc...
Lásko má, slunce mé,
lhát už nemohu víc,
jsi tím dnem, jsi tím snem,
Miluji tě,
to je vše, co chtěl jsem říct!
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Isquieasuus
Komentáře (0)