Za tiché noci
Za tiché noci, za noci jasné
láska mi hasne pod rukou
Jak by jen bylo, bylo by krásné
hladit tou rukou ruku tvou
Za tiché noci, za noci sivé
víra mi zmírá u srdce
Všechno to bylo, bylo tak živé,
dýchal jsi rychle, divoce
Za tiché noci, za noci temné
naděje dřímá hluboko
Všechno to je a tůstává ve mne
hluboko, strašně hluboko
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: nejsembásník, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)