SLZA
Anotace: Koukala jsem an šíleně smutnou princeznu a zaveršovala jsem si na prvni slova jedné písně z této pohádky=)
Slza z tváře padá,
a té já se ptám,
proč navždy v srdci mám,
toho, co mám tak ráda.
Slza z tváře padá,
a už spadla na zem,
proč ten, koho mám tak ráda,
neví, že jsem do něj blázen.
Komentáře (0)