Láska jako nějaká rostlina...
Anotace: netřeba dodávat víc
Láska jako nějaká rostlina...
Láska jako kytka kvete mi v dláždění
nikdo ji neocení
nikdo ji nepolíbí - je hořká už od pohledu
jazyk by ti krvácel...
Mě už pořezala
ale viděla to a vzdala se mi
pila mou krev co padla na dláždění
Pila mou krev a z touhy změnila se v strom
Přečteno 382x
Tipy 9
Poslední tipující: Barpob, Alasea, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Netty de Touvenell, Lady Carmila
Komentáře (3)
Komentujících (3)