Láska
Dotyky snů,
vteřiny dlouhých dnů..
Tisíc střepů je můj svět,
neptám se,učím se skutečnost znát nazpaměť.
..není to přátelství,není to jen láska..
není to ani zvuk skla světa,co ve mně praská.
Jsi to jen ty a ty a zase jenom ty,
my dva,dvě míjející se planety.
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: Tanzania, Hloupá Květinka, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)