Anotace: Řekla jsem, že je horší než bití? Tolik se toho pořád mění, on je moje světýlko. :) Vím, že ne nadlouho. Zklamání přijde už velice brzo a o to bude brutálnější než ty předchozí. Ale teď si to nedám pokazit.
Má to sakra kouzlo, ta láska mladá, nahá, dětská. Ouplně neúplná a přece naplněná šťávou. Líbí se mi. Taková fakt romatika v reálném podání. Great, great!:o)
09.06.2009 16:16:00 | kikis
Sice jsme si dlouho počkali, než jsi něco přihodila, ale stálo to za to. ST (Ach, ta láska.)
09.06.2009 12:01:00 | Jana M.
Je smutná... a nechce-li tě, tak ho nech běžet, ten nejlepší na tebe pořád čeká...
09.06.2009 11:34:00 | labuť