Chybíš mi
Anotace: zvorala jsem to.....jako bych to nevěděla!!!Ale já tě vážně miluju
Chybíš mi
ani nevíš jak moc
chybíš mi
o tobě zdá se mi každou noc
vím že chtěl bys mě zpět
je to hrozně těžké
ano chtěla bych odpovědět
ale je to stále víc zlé
jako řádky k písmenkám
jako žáci k písemkám
tak se hodím já k tobě
v lásce,štěstí dokonce i v zlobě
lásko ty si totiž pro mě nejvíc
bez tvích polibků chřadne můj líc
bez tebe jsem jako noc beze tmy
médo prosím vrat se mi
zchází mi tvá obětí
dny bez tebe jsou jako století
bez tebe to nejsem já
chybíš mi chci být zas tvá
jediné co přeju si ted moc
je od tebe polibek na dobrou noc
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Kubino 2, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)