Rafaelo stejně neř ekne vše
Anotace: chtěla bych mu toho tolik říct ale už je moc daleko
tísíce vět bych mohla psát
o tom jak me bohuzel nemás rád
o tom jak mému srdci chybís moc
jak chtělo by abys přišel na pomoc
vzpomen si na to co bylo
co se mezi náma stalo
jak sem kulhala se zdravou nohou
jen abys přišel a já byla s tebou
lásko neboj čekám tu
na tebe nikdy už nezapomenu
ty si pro mě to nejlepší
prý nejde být jen já a ty
já by sem to zvládla lásko
je to jen na tobě --zvládneš to??
prosím řekni jo
já totiž furt čekám tu
nenávidím tě za to že tu čekám
za to že tu plakám
za to vše a za sebe
že neřeknu miluji tě
vím to sem srab
tak mě třeba zab
jenže ten cit zůstane
v mém srdci už navždy je
a chceš říct jedno tajemství???
ty v mém srdci tak si
Komentáře (0)