USLAS´
Anotace: ...nezařazená do sexu.
***
Uslas´
zjasněla Ti tvář
víčka něžně chvějí snem
spokojeně oddechuješ
sten
takový ten sten co není sten
probouzíš se
tulíš se
mazlíš se
vrnivé pohyby kočičího těla
svaly napnuté k prasknutí
luk
tlumené výkřiky do hvězdné propasti
boží hlas promlouvá k mé duši
vracíš se
mazlíš se
tulíš se
usínáš
uslas´
nechci vědět o kom se Ti zdá
třeba jsem to já
počkám až se probudíš...lásko
***
Přečteno 458x
Tipy 71
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, Pája Black, Juraj Hrom, Kapka, Mbonita, Házté, Íá, Tanzania, kroužek, ...
Komentáře (22)
Komentujících (22)